A Cointreau nagy kedvencem, klasszikus koktélok (például: White Lady vagy Margarita) elengedhetetlen szereplője. Azt is szeretem benne, hogy egyedül is megállja a helyét, így nyáron isteni Fizz-t tudunk belőle csinálni, télen pedig fantasztikus forró kakaót készíthetünk vele.
Összetevők:
4 cl Cointreau
Egy csésze forró kakaó
Opcionálisan tejszínhab és csokireszelék
Így készítsd el az italt:
Válaszd ki a kedvenc bögrédet, és készíts el benne egy forró kakaót, ehhez adj hozzá 4 cl Cointreau-t. Ha akarod tegyél hozzá tejszínhabot.
Ha tejszínhabot is teszel az italodba, semmiképpen se növényi alapú tubusos habot használj, hanem készíts rendes tejszínhabot. A legideálisabb, ha beruházol egy tejszínhab készítő szifonra, amellyel tökéletes habot készíthetsz.