Szomjas Utazó

COINTREAU HOT CHOCOLATE

2017. november 28. - Orosz Bogi

A Cointreau nagy kedvencem, klasszikus koktélok (például: White Lady vagy Margarita) elengedhetetlen szereplője. Azt is szeretem benne, hogy egyedül is megállja a helyét, így nyáron isteni Fizz-t tudunk belőle csinálni, télen pedig fantasztikus forró kakaót készíthetünk vele.
cointreau-chocolate.jpg

Összetevők:

4 cl Cointreau 
Egy csésze forró kakaó
Opcionálisan tejszínhab és csokireszelék

Így készítsd el az italt:

Válaszd ki a kedvenc bögrédet, és készíts el benne egy forró kakaót, ehhez adj hozzá 4 cl Cointreau-t. Ha akarod tegyél hozzá tejszínhabot.

Ha tejszínhabot is teszel az italodba, semmiképpen se növényi alapú tubusos habot használj, hanem készíts rendes tejszínhabot. A legideálisabb, ha beruházol egy tejszínhab készítő szifonra, amellyel tökéletes habot készíthetsz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szomjasutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr3113399805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása