Szomjas Utazó

GRÁNÁTALMÁS FORRALT BOR

2017. november 28. - Orosz Bogi

A forralt bor a téli szezon egyik örökzöld itala. Minden karácsonyi vásáron megtalálható, de otthon is könnyen elkészíthető. Érdemes kísérletezni, a szokásos forralt bort új fűszerek vagy gyümölcsökkel könnyen fel lehet dobni. Az idei évben én a gránátalmát választottam és azzal készítem el a forralt borunkat.

 12.jpg

Összetevők 8-10 főre:

1 üveg vörös bor

1 pohár frissen facsart narancs lé

1 pohár grátánalma lé

1/3 pohár méz (ízlés szerint módosítható ki mennyire szereti édesen az italt)

2 fahéj rúd

5 szegfűszeg

5 db ánizs

2 narancs felszeletelve

3/4 pohár friss gránátalma

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szomjasutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr6713399929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása