Szomjas Utazó

Három forró ital a téli szezonra

Nem kell bártendernek lenni, ahhoz, hogy finom forró italokkal kényeztesd a barátaidat és magadat is.

2017. november 28. - Orosz Bogi

A múlt héten egy őrült munkanap után –hirtelen ötlettől vezérelve- az egyik barátnőmmel elmentünk inni egy forró kakaót. Fáradtan ültünk egymással szemben és csak szürcsöltük a finom, lélekmelegítő italt. Az egésznapi hajtás után igazán jól esett ez a forró kakaó! Hazafelé azon morfondíroztam,…

Tovább

BOMBARDINO

Síelők egyik kedvenc itala

A legenda szerint a Bombardino-t egy genovai bártender készítette el először, de nem a tengerparton, hanem az olasz Alpokban. A történet szerint egy nap, négy síelő a hóvihar elől bemenekült a bárjába és valami forró ital kértek. A genovai körbenézett és a rendelkezése álló alapanyagokból gyorsan…

Tovább

GRÁNÁTALMÁS FORRALT BOR

A forralt bor a téli szezon egyik örökzöld itala. Minden karácsonyi vásáron megtalálható, de otthon is könnyen elkészíthető. Érdemes kísérletezni, a szokásos forralt bort új fűszerek vagy gyümölcsökkel könnyen fel lehet dobni. Az idei évben én a gránátalmát választottam és azzal készítem el a…

Tovább

COINTREAU HOT CHOCOLATE

A Cointreau nagy kedvencem, klasszikus koktélok (például: White Lady vagy Margarita) elengedhetetlen szereplője. Azt is szeretem benne, hogy egyedül is megállja a helyét, így nyáron isteni Fizz-t tudunk belőle csinálni, télen pedig fantasztikus forró kakaót készíthetünk vele. Összetevők: 4 cl…

Tovább
süti beállítások módosítása